Sunday, September 16, 2012

HARI ITU DATANG LAGIIIIIIIII¬

Hari ini 16.9.2012.
Empat tahun lepas ,16.9.2009 - hari bersejarah buat aku dan si dia(eceh)...
Memori :)......
Mungkin harus diceritakan pada anak-anak mahupun cucu.

Tup tup dah jadi tunang Mr.R dah....cepatnya masa berlalu.
Alhamdulilah..moga dipermudahkan segala-galanya..amin:)


Tuesday, December 20, 2011

Every Girls Dream!

Rasanya setiap perempuan nak nmpak cantik di hari bahagia masing-masing kan.Lagi bertambah-tambah cantik and gojes kalau pakai baju yang superb CUANTIX. (baju idaman masing-masing). Time tu asben leh la tercompius ngan bidadari kot...yakni xpercaya ni ka wife saya...:P..ecehhhh~


Baru-baru ni rasa terjatuh cinta dengan kaler Royal  Blue.
Rasa macam gojes if pakai baju wana ni on my big day(verangan xsalah kan.^^,)
Seyes jatuh cinta.

Ok chekedaud pic2 baju yang menjadi idaman kalbu.
Perghh..memang gojes habis!!!

kalau wedding dress sendiri tingin wat mermaid cut...br dapat ilusi kurus...hoho:)

Mak aii..*pengsan*_mak mentua pon leh terkesima uols:)
sumber dr Rizman Ruzaini
Pengantin macam princess ok!!!kene la tema royal blue...SUKERRR!!
sumber dr aleng tohara..pi terjah fb...die ni MUA:)
P.A.L.I.N.G SUKA YANG NI LA!!!

.
.
.
.
.
.
.
Cuantik kan!!

:')

Kasut pon cuantikk!! Sulaman-sulaman pon gojes habis..*nanges tengok*

<3!!
sumber:;Ceritera Cinta


Pelamin haruslah macam ni :)
Suka la paper flower-kene gigih siapkan ni~huhuhu

Yellow ni memang kene kot ngan Royal BLue..<3
sumber dari nuwoo gift ideas

Sunday, November 27, 2011

1433 Maal Hijrah

Salam 1433 Hijrah everyone.
Selamat tahun baru.Semoga lembaran yang baru di buka akan di penuhi dengan keberkatan dan keinsafan oleh kita semua :)

Thursday, November 24, 2011

Gementar!!

Dua hari lepas adalah hari temuduga SPP.Sangat takut okay!!I was in the same group with mior,huz and ima.
Aduss sangat saiko hincik temuduga!!
Harap boleh la lepas/lulus.
Mudah-mudahan!Amin..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...