Tuesday, December 20, 2011

Every Girls Dream!

Rasanya setiap perempuan nak nmpak cantik di hari bahagia masing-masing kan.Lagi bertambah-tambah cantik and gojes kalau pakai baju yang superb CUANTIX. (baju idaman masing-masing). Time tu asben leh la tercompius ngan bidadari kot...yakni xpercaya ni ka wife saya...:P..ecehhhh~


Baru-baru ni rasa terjatuh cinta dengan kaler Royal  Blue.
Rasa macam gojes if pakai baju wana ni on my big day(verangan xsalah kan.^^,)
Seyes jatuh cinta.

Ok chekedaud pic2 baju yang menjadi idaman kalbu.
Perghh..memang gojes habis!!!

kalau wedding dress sendiri tingin wat mermaid cut...br dapat ilusi kurus...hoho:)

Mak aii..*pengsan*_mak mentua pon leh terkesima uols:)
sumber dr Rizman Ruzaini
Pengantin macam princess ok!!!kene la tema royal blue...SUKERRR!!
sumber dr aleng tohara..pi terjah fb...die ni MUA:)
P.A.L.I.N.G SUKA YANG NI LA!!!

.
.
.
.
.
.
.
Cuantik kan!!

:')

Kasut pon cuantikk!! Sulaman-sulaman pon gojes habis..*nanges tengok*

<3!!
sumber:;Ceritera Cinta


Pelamin haruslah macam ni :)
Suka la paper flower-kene gigih siapkan ni~huhuhu

Yellow ni memang kene kot ngan Royal BLue..<3
sumber dari nuwoo gift ideas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...