Thursday, March 17, 2011

CONTEST MUKE FISH YANG KIUT

Salam uolss...
Today after blogwalking tetibe terbaca tentang contest ni....
Yuhuuuuu...COOL meh....suker2..sebab memang suker wat muker ikan..;P
So rase nak masuk je contest ni....
Contest ni di anjurkan oleh Puan Zaa.
Motif nak masuk contest ni sebab rase terkiut jew lau masok....So apelagi jom masuk reramai~

"Contest Muka Fish Yang Cute By Puan Zaa"

cara nak join contest ni :-
  • wajib taw ader pic korang yang muka ala-ala ikan yang cute - seperti di ats (puan Zaa mahupun di bawah (aku la tu)
  • buat satu entry khas tentang gambar tu. bila, kat mana & kenapa ambik gambar macam tu (just like what i'hv done)
  • be her followers ....=)
  • letak banner ni kat entry penyertaan korang dan juga di sidebar blog korang -tgk kat sebelah kiri...yeayyy jadi wat-(baru belajar tadi)
  • tinggal link penyertaan korang di ruangan komen entry  Puan Zaa taw...=)
  • terbuka kepada semua blogger, takde had umur :D 
  • and last sekali, tag kepada kawan korang  

    P/s:ade contest ade hadiah taw...mai reramai masuk contest cool ni!!

    Opps lupe lak nak cakap...."Contest bermula 9 Mac 2011 hingga 9 April 2011"

     So ni la pic aku yang perasan comey ikan-ikan tu...hehehhe.....*jeng jeng jeng*
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *






    Yo Yo yo~...taraaa~muke fish yang kiut dari cik azreem.....
    Tengok bukan calang-calang berentap taw..Aku berentap dengan ikan emas aquarium 
    Ah Seng lagi uolss!!!
    Aku yakin O.05 %  rase nak same dengan ikan tu...;)
    Motif tempek pic ni obviusly la nak masuk contest ni...
    So godek pic ni dr fb picass...

    Pic ni diamabil bulan Disember ritu...time gi Zoo Taiping ngan anak saudara...

     Motif ambik pic gaya ikan cute sebab nak kiut juga bila bergambar bersama Sara(anak sedara aku).Sorri Sara, pic Sara auntie im crop sebab giler kuasa nak pose sensorang...hehhehe.Aku crop tak brapa nak pandai arr..Nampak gak tangan Sara.Cube tengok pic semula...huhuhuhu...

    So,bile buat pic kiut cam ni... nak nampak kiut miut meow meow meow...opss bunyik kucing lak...!!

    HmmmmMm~BUNYIK IKAN CAM NER???? ;P
  So nak tag:eva,azieshah...

k.tata dulu...
mumu...
first time masok contest....!!!yuhuuu~

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...