Saturday, March 12, 2011

FIRST TIME BERGAMBAR BERSAMA-SAMA

Hambek tajuk entry!!
Bagi korang mesti meluat kan.Tapi bagi aku memberi sejuta makna. Eceh~
Yes,memang agak nak muntah sebab cam over nyer ko..xpenah ke taking pic together2 ngan boifie.
Jawapan nyer :memang xpenah....ni la first time kami tangkap pic bersama and keluar bersama yakni ketempat yang jauh dari Seksyen 18 selepas setengah tahun "aku syiok kat hang,hang syiok kat aku"......
(paling jauh aku gi dating time ni adalah KFC seksyen 18.Time tu aku dok cemara,so dekat sangat, bersin pon dengau kan....kene ikut rules and regulations dari mak aku wei...Mr.R terpaksa mai dengan moto kapcai die ke seksyen 18.Semangat kot nak dating ngan aku even die dok seksyen 7...aku dak EDU memang dok 18 la kan..fac EDU seksyen 17 je,dekat stesen bas tu ...Mr.R dak mechi so fac main camp la plok...)

Tempat selalu dating,xlain xbukan AL-RAFI BISTRO-sebelah maidin je,depan hostel aku sangat.(mamak tebaq roti canai mahu pun goreng mee mamak,jelas kedengaran di ufuk telinga beta..hohoho)

Setiap kali dating muke mamak aku nampak,then feeling2 beli aiskrim kat maidin,jumpa mamak lagi.
Last2 aku rasa boipren aku pon terevolusi muker pon nak mamak gitew...I mean dalam bahasa halus dan jitu muker HINDUSTAN TAW..amponnn Mr.R(nama samaran gitew)

Cam ner nak mulakan cite ea...hmmm.
Sebenarnya..aku bukanlah gades normal..seperti anda yang lain.
Aku umoq dah dekat 24 baru nak terjatuh cinta bagai wei.
Kalau ikut mak aku, umoq 24,mak aku dah kawen dah ngan abah aku.Dipercayai dah bunting pelamin....wow maju nyer mak I!!RESPEK2...heheehehe...;P

YUP Aku tahu!!Aku ni agak sadis sikit sebab baru nak terfeeling jatuh cinta..I mean FIRST LOVE gitew.
Aku bukan la jual mahal kemende atau xde orang nak...even dulu aku hudus ya amat(nanti aku stori zaman kehuduhan aku yer..seyes rase nak terjun kawah gunung merapi.TAK SANGGUP NAK NGAKU DIRI KOT) tapi ada gak orang nak kat aku..(Ni sampai skang aku muskil, ape la yang diowang nampak kat aku yang gemok gajah ketika itu...eleh,macam la skang cuantix...skang xde la cuantix ya puan2 tapi ok la sket ;D )

Kekadang aku  rasa, aku macam kene ubat guna-guna kot... (Dan-dan)
Seyes wei,dulu if ade jejaka nak approach aku...mak aii..teruss demam kura2 aku ni.
Then aku ketaq satu badan...then lau jumpa nak try avaoid.
Motif sebab aku TAKOOOOOOOOOOT sangat.
Pelik kan...bukan sowang dua wei.Adela dekat empat lima orang.
Sepatut nya aku haruslah BERGOMBIRA kerana ade orang suke kite kan.Tapi entahlah......;'(
Then diowang give up la kan..xkan nak tunggu lagi,dah aku xrespon.(excelli aku pon xtaw nak respon cam ner..and agak malas nak bermessage-message ni....kuang2)

May be gak aku kene sindrown takoot lelaki kot??ke takoot nak bercinta??ke xde feeling nak mencintai seseorang??
Nak kate takoot laki may be gak wei...aku ni xbesa ngan laki-laki,maybe sabab aku dari darjah 1 sampai tingkatan 5 sekolah pompuan...masuk SBP pon..yang all girls sajork.adik beradik pon banyak pompuan sowang je boboi.

May be juga, aku  memang xrasa nak suke kat orang kot sampai la terjumpa Mr.R aku kutip ditepi jalan jew ni...hehhehee..memain je   die memang lain dari lain.Unik ade gak,ape yang penting die LUCU SANGAT!!!
Sesuwai ngan aku yang suke gelak sajew.

Kisah perkenalan nanti2  nak cite.

So,oleh kerana aku ni susah jatuh cinta,so sesi pergambaran bersama dengan die sangat-sangat la rase syiok!!First time taking pic ngan orang tersayang at the age of 24!!!!!hambekkkk...
Nak2 kami pon jarang kuaq bersama2.....
Bile kuar bersama rase best sangat...=D
Yang Paling Best,bile bergambar buat pertama kali di dalam suasana yang banyak lampu wana wani..
Sooooo romentikus meniskus rakus.That day rase cam all my fairytales come true(Ok ni over sudaahhh;P)
So enjoy this pic.....................Zass~
Tq  Intan sebab tolong  kitaowang ambil gambar..sporting sangat die!!!
Siap suruh kitaowang posing caring daring maring and manjew manjew gitew!Ahakss

Mr.R yang terkesima setelah aku nak tangkap gambau cam ni.
Hambekk ,nerbes hang Mr.R !! ;P
Posing  dalam mood bahagia la kunon..hehehe
Kutub utara(aku la tu) and kutub selatan(Mr.R,yakni berasal dari negeri yang feymes dengan pengeluaran cencalok di peringkat global..hehhhee) ;D
Gerbang mahligai kebahagiaan (captian muntah ijo..hehhhe..gedixss aku ni)
Seyes time ni berebut dengan auntie "mane tah" nak ambik pic kat sini...=)
Tq kat mimi...sebab sengaja membekukan moment kebahagian sayer...
Muker Mr.R yang tahan nerbes and malu-malu kucing siam sebab aku menghampirinya..hahhaha
Hammbekkk..gedebuk besaq..sebab paling suke pic ni...yeayyy!!
Bersama kawan-kawan....bukan la dating berdua-dua taw..
Time ni Mr.R jadi potoghraper kitaowang...tq sayang!!  :)
Posing gong xi facai dari aku
Yup!!Mr.R sangat la nakai ya amat cam hantu puaka niyang rapik...
Bukti??..lihat pic..choy~
Malu nak cakap.
Ni la pic yang ditangkap secara berhemah dan bersembunyi dari Mr.R!!
(oooo gatai yer stalk aku no)
Papa and Mama bersama anak-anak ;P
Hahha..ni memang lawak...
Selain aku menagkap pic bersama dengan si die dan kengkawan yang lain..
Pic aku juger ditangkap oleh orang tak dikenali.
Ni kawan Mr.R kot...
Malu i..
Die tagged kat fb.

Cer tengok aku wei..Posing tak tahan...
Siap cekak pingang lagi uols....compiden~
(if tak nampak,click untuk tumbesaran)
Mr.R dengan sabar menangkap pic aku...hehehehe..
TQVM ya!!
*KENANGAN*
Dua pic kat atas ni..Mr.R ambik dr fb and fs.(pic before gi I-city)
Rajin nyer hang ni.
Sebab xde pic bersama-sama kan,So Mr.R telah membuat pic sebegini rupa.
Pic kat atas penuh dengan butterfly,sebab aku suker sangat rama-rama.
Ingat mak cik meriah carrey je minat butterfly,I pon minat taw ;)


Pic kat bawah motif Mr.R selaku kucing comey la kot and aku selaku ikan nemo yang berpuluh-puluh kali ganda comey dari kucing tu...
hohohoho...*gelak evil*
HHhmmmm~After gi I-city baru ade pic bersama-sama.Akhirnya~wakakkaa.

Haahahahahahahhaha gelak aku wei bile teringat semua pic ni..
Zaman-zaman bercinta la katakan.

Semanagt betoi Mr.R ni...
Siap print lagi kat kedai.Then bagi kat aku ,suruh letak dalam purse..hehehe
Sampai sekarang pic ade dalam purse aku lagi taw.
Suker sangat bile tengok,
Pastu gelak..muskil kenapa aku harus jadi ikan nemo????sebab aku yakin aku carta ikan jos mahupun ikan kembung.
kikikiki
Tq Mr.R.



P/S:Pic ni dah lame dah...tahu lepas..9.3.2010..
Saje upload sebab teringat and rindu time dulu2...
Tq kat kawan2 juger sebab sporting habis time ni..(1st time intro encik kesayangan kat diowang..selama ni aku keep it as secret je)....
Allhamdulilah diowang respon baek...
Time ni pon I-city masok free..skang kena bayau seploh hengget dah kot...
Tapi still teringin nak gi sane lagi....

Hope leh gi sane nanti =).
MR.R bukanlah Mr.Rajagopal mahupaun Mr Rajinikanth taw (tengok pic kat bawah).
Ni pon MR.R jugeks UOLss~
TQ mr.google


Tapi Mr. Rashdi ...
Entah pehal aku letak MR.R tah....(kekunon nak name samaran..zasss ;P)
K tq 4 reading...
tata n ninite
muaahhhhss~
xoxo

2 comments:

  1. congrats kak im..semoga berkekalan ke jinjang pelamin..jgn x ajak saya sudey..haha..teringat kak im citer dlm bas dolu2 tentang group single kak im..so bla ada ahli gruop yg 'taken' mesti sume feeling2 sedey..hahaha..tp afiq rsa group single tu dh x wujud dh kot... sb president dia pon dh 'taken' skrg, mesti gembira ala2 gadis bunga dlm video tu..hehe (gurau je)
    apa2 pon tahniah..
    =)

    ReplyDelete
  2. hehheheh..tq adik....wahhh ingat lagi ek kite gossip dalm bus...malu k im..skng cam xde kot group tu...masing2 dah taken..g pon ramai dah nk kenduri...t k im kenduri jgn lupe datang...gud luck in ur undertaking....jeles dak shah alam..nak balikk sane!!!=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...